ESG

ESG predstavlja skup načela koja bi određena organizacija trebala usvojiti ako dugoročno želi poslovati održivo. Ciljevi koje ta načela obuhvaćaju su: okolišni (eng. Environmental), društveni (eng. Social) te upravljački (eng. Governmental).

Ovo je sve više vruća tema, osobito nakon najava o obaveznoj implementaciji ESG standarda i izvještavanju u poduzećima diljem EU (npr. veliki poduzetnici će svoj prvi izvještaj morati predati za 2025.g.). No, implementacija ovih ciljeva trebala bi biti potaknuta vlastitom željom za održivim poslovanjem.

Ako implementirate ESG standarde i o tome radite izvještaj, imat ćete više prilika za povoljnije kreditiranje, ali važno je promišljati o tome da su društveni i upravljački ciljevi posebno važni zaposlenicima i poslovnim suradnicima.

Kako vam Happtory može pomoći?

Naša usluga uključuje analizu vaših stvarnih potreba, pronalazak optimalnih rješenja s obzirom na snimljenu situaciju, podršku u promišljanju što može bolje te u procesu uvođenja novih rješenja prema ESG smjernicama.

Dobit ćete objektivno mišljenje o općem stanju u poduzeću i prijedlozima promjena. Također, informirat i educirat ćemo vas o ESG principima te ćemo poput vaše desne ruke podržati vas u procesu uvođenja promjena.

Ako nas trebate radi pomoći u usklađenosti s ESG pravilima, mi ćemo:

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support