Krizni planovi

Krizni plan je osnovni dokument u kojem su definirane procedure postupanja za vrijeme kriznih situacija. Krizni planovi uobičajeno se sastoje od analize rizika i kriza s kojima se poduzeće može susresti te njihovog utjecaja na poslovanje, akcijskog plana kako odgovoriti na rizike i krize, definiranja odgovornosti za izvršenje koraka te načina komunikacije kriznog plana zaposlenicima i drugim povezanim stranama (dobavljačima, kupcima i sl.).

Krizne situacije događaju se svakodnevno – bilo da je riječ o nekoj specifičnoj vezanoj baš za vaše poduzeće ili globalnoj krizi na koju nitko nije imun. U kriznim situacijama jasna struktura pomaže da ostanemo „hladne glave“ kako bismo na najbezbolniji način nastavili poslovanje.

Kako vam Happtory može pomoći?

Naša usluga uključuje analizu vaših stvarnih potreba, pronalazak optimalnih rješenja s obzirom na snimljenu situaciju, podršku u promišljanju što može bolje te u procesu uvođenja novih rješenja/kreiranja kriznih planova i drugih dokumenata.

Dobit ćete objektivno mišljenje o općem stanju u poduzeću i prijedlozima promjena. Također, informirat i educirat ćemo vas o načinima rješavanja kriznih situacija te ćemo vas, kao vaša desna ruka, podržati u procesu uvođenja promjena.

Ako nas trebate radi pomoći u pripremi KRIZNIH PLANOVA, mi ćemo:

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support