Edukacija

Tražite praktične i zanimljive edukacije za menadžment? Odaberite već skrojene Happtory edukacije ili one koje ćemo za vas skrojiti!

U današnjem dinamičnom i konkurentnom poslovnom okruženju, edukacija i rad na novim znanjima i vještinama imaju ključnu ulogu u razvoju poslovanja. Smatramo da su kvalitetne edukacije one koje se temelje na praktičnim primjerima prezentiranim na zanimljiv način.

Zašto odabrati Happtory edukaciju?

Mi smo tim s više od 15 godina iskustva u radu s poduzetnicima. Razumijemo poduzetničke probleme i kako komunicirati s menadžmentom.

Poduzetnike iz različitih industrija pratili smo u ishođenju kredita, dobivanju EU potpora, pronalasku poreznih olakšica, problemima s likvidnošću, u istraživanju tržišta za širenje proizvoda, povećanju zadovoljstva zaposlenika, poslagivanju internih procesa, usklađivanju s raznom regulativom, izradi kriznih planova, izradi planova digitalizacije i dr. Naučili smo kako se isplati raditi i još više kako ne treba raditi, a naše iskustvo rado ćemo s vama podijeliti!

Odaberi edukaciju

Skroji s nama edukaciju po svojoj mjeri

Želiš li da prilagodimo edukaciju tvojoj potrebi, javi se!
Upiši svoju mail adresu na koju ćemo ti poslati detaljne informacije prije održavanja edukacije

"*" indicates required fields

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support