Investicijski krediti

Jeste li znali da proces odobravanja kredita najčešće traje više od 3 mjeseca? U trenutku pripreme kreditnog zahtjeva prikupljate niz tehničke dokumentacije ovisno o projektu i kreditu. U suradnji sa savjetnikom izrađujete set dokumentacije ovisno o instituciji koja odobrava kredit. Različiti investicijski krediti imaju jedinstvena pravila – kome su namijenjeni, za koje vrste investicija, različiti su iznosi kredita i kamatne stope, rokovi otplate i drugo. Ishođenje kredita dugotrajan je proces, a tijekom komunikacije s bankarom možete razmijeniti i više od 50 mailova!

Razlikujemo proces ishođenja kredita kod komercijalnih banaka i primjerice HBOR kredita. Komercijalne banke nude kreditne opcije koje su tržišno i individualno određene za veći broj poduzetnika. Specifičnost HBOR kredita je u tome da nude kredite koji u povlaštenoj kamatnoj stopi sadrže neki oblik potpore, a namijenjeni su odabranim skupinama poduzetnika i investicija.

Kako vam Happtory može pomoći u potrazi za povoljnim kreditima?

Ako niste sigurni da u cijeli taj proces ishođenja kredita želite ući sami ili samo nemate vremena, a ne želite se dovesti u situaciju da ostanete bez optimalnog kredita u ključnom trenutku, obratite nam se s povjerenjem! Možemo vam pružiti cjelovitu podršku u procesu ishođenja kredita, od traženja optimalne kreditne opcije do finalne faze odobravanja kredita. Naša usluga uključuje pripremu zahtjeva za HBOR kredite, ESIF kredite i dr., a prilagođavamo svoju uslugu ovisno o tome što je za vas bolja opcija.  

PRIPREMA INVESTICIJSKE STUDIJE ZA HBOR KREDITE
PODRŠKA U PREGOVORIMA S BANKOM

Ako nas trebate radi pripreme kreditnog zahtjeva za HBOR ili ESIF kredit ili neki drugi, mi ćemo:

Koji su vaši benefiti?

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support