Digitalna transformacija

Digitalna transformacija odnosi se na promjenu u poslovanju implementacijom različitih digitalnih rješenja koja utječu na povećanje dobiti, smanjenje troškova, poboljšanje iskustava kupaca, inovacije.

Primjećujete da su vam neki procesi u poduzeću malo usporeni? Ne možete proizvesti proizvod dovoljno brzo zbog starog stroja? Primke, računi i otpremnice prate se putem excela, a kasnije se ništa ne može povezati? Ručno se upisuje vrijeme dolaska na posao zaposlenika? Imate zaposlenika koji je „Katica za sve“? Niste prisutni na društvenim mrežama, a vaša konkurencija jest?

Želite ići u korak s tehnologijom i olakšati posao zaposlenicima, biti brži i efikasniji, a ne znate od kuda krenuti i što uopće tražiti?

Kako vam Happtory može pomoći?

Naša usluga uključuje analizu vaših stvarnih potreba, pronalazak optimalnih rješenja s obzirom na snimljenu situaciju, podršku u promišljanju što može bolje te u procesu uvođenja novih rješenja/kreiranja kriznih planova i drugih dokumenata.

Dobit ćete objektivno mišljenje o općem stanju u poduzeću i prijedlozima promjena. Također, informirat i educirat ćemo vas o načinima rješavanja kriznih situacija te ćemo vas, kao vaša desna ruka, podržati u procesu uvođenja promjena.

Ako nas trebate radi pomoći u DIGITALNOJ TRANSFORMACIJI poduzeća, mi ćemo:

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support