EU potpora za izlaganje na sajmu

Jedna od izdašnih opcija EU bespovratnih sredstava u tekućoj godini je i EU potpora za izlaganje na sajmu, odnosno sufinanciranje izlaganja na inozemnim sajmovima tijekom 2019. i 2020. godine. Natječaj se službeno zove Internacionalizacija poslovanja MSP-ova -Faza 2. Omogućuje sufinanciranje do 85% nastalih troškova za male poduzetnike ili do 65% nastalih troškova za srednje poduzetnike.

Bespovratnu potporu u iznosu od 100.000 kn do 1.000.000 kn možete dobiti ako niste iskoristili de minimis ograničenje potpore u prethodne tri godine te ste se spremni obvezati na povećanje prihoda od prodaje te povećanje prihoda od izvoza u narednim godinama.

Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a dovoljno je da skupite minimalno 46 bodova da biste dobili potporu.

Aktualne obavijesti i službenu natječajnu dokumentaciju oko EU potpora za izlaganje na sajmu možete potražiti na https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=46430481-608d-4d81-a2c9-41ceae8aec84, a

podršku u pripremi prijavnog obrasca i popratne dokumentacije ili podršku u provedbi projekta možete zatražiti i od Happtory tima.

Pogledajte aktualne natječaje za poduzetnike

Donosimo vam pregled objavljenih natječaja i onih u najavi. U našoj bazi možete pronaći i zatvorene natječaje koji vam mogu biti inspiracija.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support