CASE STUDY

YCY

Inovacije

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi dizajnom digitalne odjeće i razvojem AR aplikacije

Problem klijenta

Klijent je brzorastuće poduzeće koje je imalo jasnu viziju razvoja inovativne AR aplikacije, ali nisu imali dovoljno vremena i iskustva za ishođenje dodatnog vanjskog financiranja. Vrijednost investicije iznosila je 1,4 milijuna HRK. Budući da se bez financijske potpore razvoj aplikacije ne bi mogao izvesti u predviđenom razdoblju i opsegu, odlučio se obratiti nama kako bismo pomogli u osiguravanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima rasta. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal sufinanciranja razvoja, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Naša usluga obuhvatila je rad na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima EU natječaja. Tijekom suradnje pripremili smo poslovni plan za buduće razdoblje i niz ostalih nužnih dokumenata za prijavu. Proces pripreme dokumentacije trajao je 3 mjeseca. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je više od 12 mjeseci. Nakon potpisivanja ugovora za bespovratna sredstva iz EU fondova, pružena je podrška u procesu provedbe EU projekta kroz izradu ZNS-ova (zahtjeva za nadoknadu sredstava) i popratne dokumentacije te savjetovanja klijenta.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva iz EU fondova za daljnji razvoj aplikacije i povećanje kapaciteta

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz EU fondova

Pružena podrška u procesu provedbe EU projekta

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima EU natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

  • Pružanje podrške u provedbi EU projekta

“Mislimo da je dovoljno spomenuti da je Happtory hitan poziv u našim kontaktima. I na kraju smo uvijek happy!”
– Gala Marija Vrbanić, YCY
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support