CASE STUDY

YCY

Edukacija

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi inovacijama u segmentu digitalne odjeće

Problem klijenta

Klijent je novoosnovano poduzeće čiji se menadžment sastoji od mladih, inovativnih ljudi. Iako profesionalci u svojem području, nedostajala su im znanja koja bi im koristila u svakodnevnom poslovanju (npr. upravljanje financijama, upravljanje rizicima, strateško planiranje i sl.). Budući da nisu imali ranijeg iskustva u poduzetništvu, nužna im je bila sveobuhvatna i personalizirana edukacija.

Naš pristup zadatku

Prije izrade edukacije prikupili smo što više konkretnih informacija o tome što ih najviše muči u svakodnevnom poslovanju, s kojim problemima se često susreću, kako razgovaraju s računovođom i ostalim vanjskim službenicima, što misle da im je najpotrebnije naučiti. Nakon što smo saslušali njihove specifične probleme, započeli smo izradu tailor-made edukacije za poduzetnika.

Pripremili smo edukaciju koja se sastojala od tri modula. Modul Osnove financija obrađivao je teme osnovnih financijskih pojmova, savjeti kako čitati financijske podatke, kako razgovarati s računovodstvom, funkcioniranje poreznog sustava, itd.  Modul Upravljanje rizicima odnosio se na identifikaciju rizika u svakodnevnom poslovanju, primjena strategija te kako razviti plan upravljanja različiti rizicima. U modulu Strateško planiranje objašnjeno je kako izraditi kvalitetu SWOT analizu i ostale alate važne za strateško planiranje, razlike između misije i vizije te kako izraditi kvalitetnu poslovnu strategiju.

Edukacijom je klijent dobio bitne uvide i proširio znanje koje svaki poduzetnik početnik treba imati za optimalan razvoj poslovanja.

Ciljevi suradnje

Educirati menadžment o osnovnim pojmovima poslovanja poduzeća

Rezultati koje smo ostvarili

Održana edukacija menadžmenta

Vrsta usluge

  • Pružanje usluge tailor-made edukacije menadžmentu

“Mislimo da je dovoljno spomenuti da je Happtory hitan poziv u našim kontaktima. I na kraju smo uvijek happy!”
– Gala Marija Vrbanić, YCY
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support