CASE STUDY

XD Fashion Group

Solari

Pročitajte više informacija o našoj dugogodišnjoj suradnji s poduzetnicom koja se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće i tekstila

Problem klijenta

Klijentica se bavi proizvodnjom odjeće i tekstila te ima vlastiti proizvodni pogon. Zbog visokih troškova za električnu energiju utrošenu u pogonu, klijentica je odlučila uložiti u fotonaponsku elektranu za vlastite potrebe. Nedostajali su joj financijski kapaciteti za provođenje investicije te vrijeme i znanje za pripremu dokumentacije za prijavu na natječaj, stoga se obratila nama za pomoć.

 

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima. Sugerirali smo klijentu koju je svu dokumentaciju potrebno ishoditi kako bi ulaganje bilo prihvatljivo za prijavu na natječaj.

Tijekom suradnje pripremili smo i, zajedno s klijentom, prikupili svu potrebnu dokumentaciju za izradu projekta.  Proces pripreme dokumentacije trajao je dva tjedna, a proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je otprilike 2 mjeseca.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva za izgradnju fotonaponske elektrane

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima natječaja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

“U suradnjama s drugima još nam se nije dogodilo da je proces tekao tako glatko. Naši suradnici za projekte, uvijek su uz nas, brzi i otvoreni za razna pitanja.”
– Dušanka Kirić, XD Fashion Group
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support