CASE STUDY

XD Fashion Group

Sajmovi

Pročitajte više informacija o našoj dugogodišnjoj suradnji s poduzetnicom koja se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće i tekstila

Problem klijenta

Klijentica je imala obrt s 30-godišnjom tradicijom – studio za dizajn tekstila i odjeće, ali je s ciljem lakše internacionalizacije poslovanja odlučila osnovati tvrtku s kojom bi sudjelovala na međunarodnim sajmovima. Za sudjelovanje na velikim sajmovima tražili su vanjsko financiranje. Klijentica se odlučila nama obratiti za pomoć u pisanju EU projekta koji je bio namijenjen za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima odlaska na sajmove i poslovanju klijenta. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal prijave na natječaj, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli smo s intenzivnim radom na projektu.

Radili smo na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima EU natječaja. Tijekom suradnje pripremili smo poslovni plan za naredno razdoblje i niz ostalih nužnih dokumenata za prijavu. Proces pripreme dokumentacije trajao je 2 mjeseca. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je otprilike 8 mjeseci.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva iz EU fondova za sudjelovanje na sajmovima

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz EU fondova

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima EU natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

“U suradnjama s drugima još nam se nije dogodilo da je proces tekao tako glatko. Naši suradnici za projekte, uvijek su uz nas, brzi i otvoreni za razna pitanja.”
– Dušanka Kirić, XD Fashion Group
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support