CASE STUDY

XD Fashion Group

Plan digitalne transformacije

Pročitajte više informacija o našoj dugogodišnjoj suradnji s poduzetnicom koja se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće i tekstila

Problem klijenta

Klijentica ima preko 30 godina iskustva u modnoj industriji. Ima vlastiti prostor za proizvodnju odjeće i modnih dodataka te aktivnu web trgovinu gdje prodaje svoje proizvode. Klijentica je planirala unaprijediti i digitalno transformirati svoje poduzeće, osobito poslovne procese prodaje, marketinga i ljudskih resursa, ali joj je bila potrebna pomoć u izradi plana digitalne transformacije.

Naš pristup zadatku

Prvi korak bio je snimanje i analiza poslovnih procesa kako bi se utvrdio potencijal digitalizacije pojedinog procesa. Nakon toga smo identificirali ključna područja za digitalnu transformaciju te, u suradnji s klijentom i vezano uz financijske mogućnosti, definirali mjere za digitalizaciju. Nakon toga je uslijedila analiza potrebnih kadrova i ostalih resursa te izrada vremenskog i financijskog plana provedbe. Proces pripreme dokumentacije trajao je mjesec dana, uz konstantu komunikaciju s klijentom.

Ciljevi suradnje

Pripremiti plan digitalne transformacije poduzeća

Rezultati koje smo ostvarili

Izrađen plan digitalne transformacije poduzeća

Vrsta usluge

  • Savjetovanje menadžmenta

“U suradnjama s drugima još nam se nije dogodilo da je proces tekao tako glatko. Naši suradnici za projekte, uvijek su uz nas, brzi i otvoreni za razna pitanja.”
– Dušanka Kirić, XD Fashion Group
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support