CASE STUDY

XD FASHION GROUP

ICT

Pročitajte više informacija o našoj dugogodišnjoj suradnji s poduzetnicom koja se bavi dizajnom i proizvodnjom odjeće i tekstila

Problem klijenta

Klijentica ima preko 30 godina iskustva u modnoj industriji. Ima vlastiti prostor za proizvodnju odjeće i modnih dodataka te aktivnu web trgovinu gdje prodaje svoje proizvode. Klijentica je imala viziju kako unaprijediti i digitalno transformirati svoje poduzeće u segmentima prodaje, marketinga i ljudskih resursa, ali su nedostajali financijski kapaciteti za provođenje investicije te vrijeme i znanje u izradi plana digitalne transformacije. Odlučila se obratiti nama za pomoć.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima digitalizacije i ICT rješenjima koja žele implementirati. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Radili smo na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima EU natječaja. Tijekom suradnje pripremili smo plan digitalne transformacije poduzeća i niz ostalih nužnih dokumenata za prijavu. Proces pripreme dokumentacije trajao je 2 mjeseca. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je otprilike 10 mjeseci.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva iz EU fondova za digitalizaciju poslovanja

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz EU fondova

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima EU natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

“U suradnjama s drugima još nam se nije dogodilo da je proces tekao tako glatko. Naši suradnici za projekte, uvijek su uz nas, brzi i otvoreni za razna pitanja.”
– Dušanka Kirić, XD Fashion Group
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support