CASE STUDY

Tribute Brand

Investicijska studija za prikupljanje kapitala

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi razvojem globalno inovativne AR aplikacije za digitalnu odjeću

Problem klijenta

Klijent je brzo rastuće poduzeće koje se bavi razvojem inovativne AR aplikacije za digitalnu odjeću. Predvodnici trendova u ovoj industriji, imali su interese vanjskih investitora. Vrijednost investicije iznosila je 4 milijuna USD. S obzirom da su mu nedostajala znanja, vrijeme i iskustvo u izradi investicijskih studija, klijent se odlučio obratiti nama za pomoć kako bismo izradili projekcije i studiju za desetogodišnje razdoblje.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima, neka od pitanja koja smo pitali su ispričajte nam svoju viziju, kako radi vaša konkurencija, kolika je vrijednost potrebnog ulaganja, planirate li zapošljavanja, za koja tržišta je namijenjen vaš proizvod, kako trenutno poslujete, koji su budući planovi u razvoju.

Nakon što smo dobili potrebne informacije od klijenta, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu. Tijekom cijelog projekta, bili smo u komunikaciji s klijentom kako bismo studiju prilagodili trenutnom stanju. Izrađena je opsežna investicijska studija na engleskom jeziku kao i financijski model za poslovanje za naredno razdoblje.

Ciljevi suradnje

Osigurati ulaganje vanjskog investitora

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana potpora vanjskog investitora

Vrsta usluge

  • Izrada investicijske studije za prikupljanje vanjskog kapitala

“Mislimo da je dovoljno spomenuti da je Happtory hitan poziv u našim kontaktima. I na kraju smo uvijek happy!”
– Gala Marija Vrbanić, YCY
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support