CASE STUDY

Tiskara Pečarić Radočaj

Izrada dokumentacije za nabavu

Pročitajte više informacija o našoj dugogodišnjoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi tiskarsko-izdavačkom djelatnošću

Problem klijenta

Klijentu je trebala podrška u pripremi dokumentacije za nabavu strojeva prema pravilima Innovation Norway natječaja te pravilima koja vrijede u RH te podrška u provedbi nabave. Ukupna procijenjena vrijednost nabave iznosila je 690 tisuća EUR.

Naš pristup zadatku

Prvi korak bio je prikupljanje informacija o planiranoj nabavi, potencijalnim dobavljačima i procjena opsega posla. Nakon toga smo dogovorili uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Pripremili smo svu dokumentaciju za nabavu – poziv na dostavu ponuda, tehničke specifikacije, troškovnik i druge potrebne dokumente na engleskom jeziku. Proces pripreme trajao je 3 tjedna.

Nakon objave poziva za dostavu ponuda, bili smo podrška klijentu tijekom evaluacije pristiglih prijava i odabira dobavljača. Također, bili smo podrška klijentu u procesu sklapanja ugovora te provedbi ugovorene nabave, što je uključivalo pregled dokumentacije dostavljene od strane odabranog dobavljača (npr. račune, dokaze o izvršenim isporukama) i provjere je li to u skladu s potpisanim ugovorom.

Ciljevi suradnje

Osigurati da su procesi nabave provedeni u skladu s propisima

Rezultati koje smo ostvarili

Pružena podrška u pripremi dokumentacije za provođenje postupaka nabave, evaluaciji pristiglih prijava i provedbe ugovora

Vrsta usluge

  • Pružanje podrške u upravljanju procesom nabave (za neobveznike javne nabave)

“Nakon svakog završenog projekta uistinu sam sretna jer su mi skratili podužu to-do listu, uz moj minimalni angažman. Razmišljaju o nama i kad nismo u kontaktu te se trude pružiti drugu perspektivu i dati nam svježe ideje.”
– Ivana Prahović, Tiskara Pečarić Radočaj
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support