CASE STUDY

Smart Sense

Istraživanje i razvoj (R&D)

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi razvojem IoT sustava

Problem klijenta

Klijent je imao inovativnu ideju razvoja 5G autonomnog dron sustava u suradnji s partnerima. No, nije imao dovoljno vremena i iskustva za ishođenje vanjskog financiranja istraživanja i razvoja ideje. Vrijednost investicije iznosila je 42 milijuna HRK. Budući da se bez financijske potpore projekt ne bi provodio u predviđenom razdoblju i opsegu te s planiranim partnerima, odlučio se obratiti nama kako bismo pomogli u osiguravanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planiranoj projektnoj ideji. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal sufinanciranja razvoja, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Naša usluga obuhvatila je rad na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima EU natječaja. Tijekom suradnje pripremili smo poslovni plan za buduće razdoblje i niz ostalih nužnih dokumenata za prijavu. Svakodnevno smo komunicirali s prijaviteljem i 2 partnera te pratili promjene natječajne dokumentacije i druge informacije važne za kvalitetnu pripremu prijave. Proces pripreme dokumentacije trajao je 3 mjeseca. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je otprilike 9 mjeseci.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva iz EU fondova za razvoj inovativnog 5G autonomnog dron sustava

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz EU fondova

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima EU natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support