CASE STUDY

MB Dent

HAMAG-BICRO mali zajam

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi stomatološkom djelatnošću.

Problem klijenta

Klijent je bio u procesu digitalne transformacije poduzeća te su mu u tom procesu bila potrebna dodatna sredstva kojima bi financirao ulaganje u rast poslovanja – marketinške aktivnosti, plaće zaposlenika i sl. Kao dugogodišnji klijent, slobodno se obratio nama za pomoć u pronalasku optimalne opcije.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo konkretne informacije o potrebama klijenta. Nakon što smo dogovorili uvjete suradnje krenuli smo s intenzivnim radom.

Odabrana je optimalna opcija koja je bila na raspolaganju – mali zajam HAMAG-BICRO-a za obrtna sredstva. Izradili smo poslovni plan i niz drugih dokumenata za prijavu.

Proces pripreme dokumentacije za kredit trajao je dva tjedna, a proces odobrenja kredita dodatnih mjesec dana. Tijekom cjelokupnog procesa bili smo desna ruka poduzetniku i dostupni za pripremu dodatne dokumentacije i pružanja odgovora na pitanja iz konkretne institucije.

Ciljevi suradnje

Osigurati jeftinija sredstva za svakodnevno poslovanje

Rezultati koje smo ostvarili

Ishođen kredit HAMAG-BICRO-a

Vrsta usluge

  • Istraživanje dostupnih opcija za obrtna sredstva na tržištu

  • Priprema seta dokumentacije za HAMAG-BICRO

  • Podrška u komunikaciji s institucijom u procesu ishođenja kredita

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support