CASE STUDY

Elcon Geraetebau

Izrada dokumentacije za nabavu

Pročitajte više informacija o suradnji s vodećom tvrtkom u regiji u domeni izrade visokopreciznih dijelova CNC glodanjem i CNC tokarenjem.

Problem klijenta

Klijentu je trebala podrška u pripremi dokumentacije za nabavu strojeva prema pravilima EU natječaja (nabava za neobveznike javne nabave) te podrška u provedbi nabave. Ukupna procijenjena vrijednost nabave iznosila je 10 milijuna kuna.

Naš pristup zadatku

Prvi korak bio je prikupljanje informacija o planiranoj nabavi, potencijalnim dobavljačima i procjena opsega posla. Nakon toga smo dogovorili uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Pripremili smo svu dokumentaciju za nabavu – poziv na dostavu ponuda, tehničke specifikacije, troškovnik i druge pripadajuće dokumente, u skladu s propisanim pravilima.

Nakon objave poziva za dostavu ponuda, bili smo podrška klijentu tijekom evaluacije pristiglih prijava i odabira dobavljača. Također, bili smo podrška klijentu u procesu sklapanja ugovora te provedbi ugovorene nabave, što je uključivalo pregled dokumentacije dostavljene od strane odabranog dobavljača (npr. račune, dokaze o izvršenim isporukama) i provjere je li to u skladu s potpisanim ugovorom.

Ciljevi suradnje

Osigurati da su procesi nabave provedeni u skladu s propisima

Rezultati koje smo ostvarili

Pružena podrška u pripremi dokumentacije za provođenje postupaka nabave, evaluaciji pristiglih prijava i provedbe ugovora

Vrsta usluge

  • Pružanje podrške u upravljanju procesom nabave (za neobveznike javne nabave)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support