CASE STUDY

Dentalni laboratorij Saša Resan

HAMAG-BICRO mali zajam

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi proizvodnjom dentalnih nadomjestaka.

Problem klijenta

Klijent je imalo jasnu viziju za rast i razvoj poslovanja. Ključno mu je bilo kupiti novu opremu za izradu dentalnih nadomjestaka i to konkretno glodalicu najnovije generacije i peć za sinteriranje cirkonija. Za realizaciju plana bila su mu potrebna povoljna financijska sredstva. U nedostatku vlastitih kapaciteta i znanja za istraživanje dostupnih kreditnih opcija i raznih vrsta potpora dostupnih poduzetnicima u Hrvatskoj, obratio se nama za pomoć.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo konkretne informacije o planovima. Utvrdili smo da u tom trenutku nije bilo dostupnih potpora te smo kao opciju predložili kredit s povoljnom kamatnom stopom. Dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s radom na projektu.

Za optimalnu opciju – mali zajam HAMAG-BICRO-a za investicije izradili smo poslovni plan i niz drugih dokumenata za prijavu.

Proces pripreme dokumentacije za kredit trajao je dva tjedna, a proces odobrenja kredita dodatnih mjesec dana. Tijekom cjelokupnog procesa bili smo desna ruka poduzetniku i dostupni za pripremu dodatne dokumentacije i pružanje odgovora na dodatna pitanja iz konkretne institucije.

Ciljevi suradnje

Osigurati povoljno su/financiranje razvoja poslovanja

Rezultati koje smo ostvarili

Ishođen kredit HAMAG-BICRO-a

Vrsta usluge

  • Istraživanje dostupnih opcija potpore

  • Priprema seta dokumentacije za HAMAG-BICRO

  • Podrška u komunikaciji s institucijom u procesu ishođenja kredita

“Kada sam odlučio podignuti poslovanje na veću razinu, tim iz Happtorya mi je pomogao pronaći najbolju potporu i financiranje projekta. U kratkom roku su napravili poslovni plan koji je uspješno realiziran. Naravno da ću nastaviti koristiti njihove usluge jer sam u njima pronašao savršenog poslovnog partnera!”
– Saša Resan, Dentalni laboratorij Saša Resan, dent.teh.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support