CASE STUDY

Bitlight

Inovacije

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s poduzetnikom koji se bavi razvojem inovativne aplikacije za kontrolu kvalitete za globalno tržište.

Problem klijenta

Klijent je imao jasnu viziju daljeg razvoja softverskog rješenja za kontrolu kvalitete i digitalizaciju poslovanja, ali je tražio dodatno vanjsko financiranje. Vrijednost investicije iznosila je 1,3 milijuna HRK. Budući da se bez financijske potpore razvoj aplikacije ne bi mogao izvesti u predviđenom razdoblju i opsegu, odlučio se obratiti nama kako bismo mu pomogli u osiguravanju potpore.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o planovima rasta. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal sufinanciranja razvoja, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s intenzivnim radom na projektu.

Naša usluga obuhvatila je rad na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima EU natječaja. Tijekom suradnje pripremili smo poslovni plan za buduće razdoblje i niz ostalih nužnih dokumenata za prijavu. Proces pripreme dokumentacije trajao je 3 mjeseca. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je više od 12 mjeseci. Nakon potpisivanja ugovora za bespovratna sredstva iz EU fondova, pružena je podrška u procesu provedbe EU projekta kroz izradu ZNS-ova (zahtjeva za nadoknadu sredstava) i popratne dokumentacije te savjetovanja klijenta.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva iz EU fondova za daljnji razvoj aplikacije i povećanje kapaciteta

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva iz EU fondova

Pružena podrška u procesu provedbe EU projekta

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima EU natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

  • Pružanje podrške u provedbi EU projekta

Tatjana i Iva odradile su fantastičan posao te nam uspjele osigurati EU sredstva uz pomoć kojih smo ideje pretvorili u stvarnost. Od same prijave pa do završetka projekta, Happtory tim je samostalno odrađivao veliki dio posla i oslobodio nas birokratskih muka. Pouzdan su partner koji pazi na detalje i ništa ne odrađuje površno.
Marko Čačić, Bitlight
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support