CASE STUDY

FOBS

Potpora za samozapošljavanje

Pročitajte više informacija o našoj suradnji s frizerom koji je odlučio otvoriti svoj barber shop

Problem klijenta

Klijent je dugo godina radio u različitim frizerskim salonima u kojima je stjecao iskustvo te je odlučio otvoriti svoj barber shop u Samoboru. Za pokretanje poslovanja, trebala su mu dodatna financijska sredstva, ali nije imao dovoljno znanja i vremena da sam istražuje opcije i priprema dokumentaciju.

Naš pristup zadatku

U koraku prije formaliziranja suradnje prikupili smo što više konkretnih informacija o investiciji i planovima razvoja. Nakon što smo utvrdili stvarni potencijal, dogovorili smo uvjete suradnje i krenuli s radom na projektu.

Radili smo na konceptualizaciji projekta i pripremi dokumentacije u skladu s uvjetima HZZ natječaja. Tijekom suradnje istražili smo tržište, pripremili poslovni plan, tražili iskaze interesa i drugu dokumentaciju. Proces pripreme dokumentacije trajao je 2 tjedna. Proces odobrenja projektnog prijedloga trajao je otprilike 1 mjesec.

Ciljevi suradnje

Osigurati bespovratna sredstva za samozapošljavanje za pokretanje poslovanja

Rezultati koje smo ostvarili

Osigurana bespovratna sredstva HZZ potpora

Vrsta usluge

  • Konceptualizacija projekta prema uvjetima HZZ natječaja

  • Priprema cjelokupne prijavne dokumentacije

  • Podrška prilikom provedbe

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support